Hoe verzekert u uw dure spulletjes?
Vrijwel alle Nederlanders hebben een inboedelverzekering. Daarmee is beschadiging of diefstal van een standaard inboedel prima afgedekt. Maar vallen uw kostbare bezittingen ook onder die standaard inboedel?

Hoe verzekert u uw dure spulletjes?Een duikuitrusting, een elektrische gitaar, een verzameling antiek speelgoed of een kistje met kostbare sieraden. Het zijn persoonlijke bezittingen waar u zeer aan gehecht bent. Maar met een gewone inboedelverzekering zijn deze kostbare zaken vaak niet voldoende verzekerd. Wilt u bij schade toch kunnen rekenen op een passende vergoeding? Dan is het nodig u extra te verzekeren. Maar hoe?

Losse verzekering?
Als u slechts één kostbaar item heeft, kunt u daarvoor een losse verzekering afsluiten. Zo vinden veel studenten de inboedel in hun kamer niet belangrijk genoeg om te verzekeren, maar hun laptop of mobiele telefoon wél. Maar wat als u meerdere kostbare zaken bezit? Dan is het de vraag of u beter af bent met allerlei aparte verzekeringetjes of met één polis waar alles op is ondergebracht.

Naar wens verzekerd
Wij helpen u graag om de juiste verzekering te kiezen voor uw dure spulletjes. Maakt u zelf een lijstje van alle zaken die kostbaar zijn en waarvoor u een goede dekking wilt. Wij vragen dan naar uw verzekeringswensen en lichten uw inboedelverzekering door en gaan na of die u voldoende te bieden heeft. Is dat niet zo, dan bespreken we met u mogelijke oplossingen. Kunt u uw inboedelverzekering ‘upgraden’ zodat de dekking verbetert? Is een kostbaarhedenverzekering een beter alternatief? Of is de keuze voor losse item-verzekeringen toch slimmer? Wij adviseren u daar graag over en zoeken direct de verzekering die aansluit op uw wensen.

Wilt u weten hoe u uw kostbare spulletjes het best verzekert? Neem dan contact op met ons kantoor.(08-11-2016)